Охладителни течности

LR-37 ORGA-SI

Готова за употреба Si-OAT охлаждаща течност (лилаво-розова на цвят): защита до -37°C. LR-37 ORGA-SI е готова за употреба хибридна охлаждаща течност на базата на етилен гликол, предварително смесена с деминерализирана вода. Формулирана е от инхибиторни органични добавки (OAT) подсилени със силикати. Подходяща е за употреба в двигатели (с чугунени, алуминиеви блокове и др.) на леки автомобили, тежкотоварна, пътностроителна, селскостопанска техника, мотоциклети…, когато производителят препоръчва Si-OAT технология.

Разфасовки: 5 и 208 литра

LR ORGANIQUE

Органичен антифриз (оранжев на цвят) готов за употреба на -37°C. този продукт съдържа органични добавки, моноетиленгликол и дестилирана вода. Така се избягва човешка намеса (при смесване на вода с антифриз за правилна пропорция). Може да се използва във всички видове охладителни системи (чугунени или алуминиеви блокове) на каквито и да било превозни средства (леки автомобили, тежкотоварна, пътностроителна, селскостопанска техника, мотоциклети…) и специално тогава, когато производителя препоръчва употребата на органичен антифриз.

Разфасовки: 2, 5, 20 и 208 литра

LR -35

Готова за употреба (синя на цвят) хибридна охлаждаща течност: защита до -35°C. Съдържа моноетиленгликол, дестилирана вода и специални добавки. Син на цвят, готов за употреба продукт – така се избягва човешка намеса (при смесване на вода с антифриз за правилна пропорция). Препоръчан за употреба в радиатори от алуминий или чугун на всички типове превозни средства (леки автомобили, камиони, пътностроителни машини, селскостопанска техника…).

Разфасовки: 2, 5 и 208 литра

ANTIGEL ORGANIQUE

YACCO Antigel Organique е концентрат антифриз (оранжев на цвят, -80°C), на базата на моноетиленгликол. Той осигурява оптимална защита от кипване, замръзване и корозия. Трябва да бъде разреждан от 25 % до 50 % с мека или деминерализирана вода. Препоръчва се за всички видове охладителни системи: леки и лекотоварни автомобили, тежкотоварна, пътностроителна и селскостопанска техника, мотоциклети…). YACCO Antigel Organique е подходящ за употреба във всички двигатели с чугунени, алуминиеви блокове, или в комбинация от двата метала и в охладителни системи направени от алуминиеви и медни сплави.

Разфасовка: 1 литър