Добавки

OPTIMIZER VIDANGE

Добавка за изплакване (промивка) на двигателя предназначена да се добави към старото масло, преди да се източи. Почиства двигателя и помага да се премахнат отлаганията от вътрешните му части. Подходяща е за всички дизелови, бензинови или LPG, включително и двигатели с турбо. Удължава живота на двигателя, осигурява оптимално смазване на двигателя и турбокомпресора. Продукта се използва при силно замърсени двигатели, или с превантивна цел.

Разфасовка: 0,4 литър

DIESEL CARE

YACCO DIESEL CARE е специално създадена да предотвратява образуването на нагари, депозити и сажди във всички типове дизелови двигатели (леки и лекотоварни превозни средства), включително най-модерни такива с директно впръскване (Common Rail, помпа дюза), както и оборудвани с филтър за сажди (DPF). Регулярната употреба на DIESEL CARE почиства и поддържа чиста нафтовата помпа, дюзите, разпръсквачите, турбо компресора и EGR клапана. По този начин превозното средство запазва максимално дълго оригиналното си състояние, ефективността си и се удължава живота на компонентите.

Разфасовка: 0,4 литър

ANTIFUMEE DIESEL

Добавката за дизелово гориво ANTIFUMÉE DIESEL е специално разработена за защита и почистване на горивната система, дюзите, клапаните и горивната камера в дизеловите двигатели. Подходяща за всички дизелови двигатели, включително тези оборудвани с турбо и директно впръскване: леки коли, индустриални превозни средства (камиони, генератори…), пътностроителна и аграрна техника, рибарски лодки и яхти. Подходяща за всеки тип дизелово гориво.

Разфасовки: 0,4 / 5 литра

FAP CLEAN

Добавка за дизелово гориво за регенерация на DPF. YACCO FAP CLEAN оптимизира изчистването на филтрите за сажди, специално на превозни средства опериращи в тежки режими на експлоатация (чести кратки пътувания, ниска скорост…), при които не са налице условията за регенерация. Подходящa за всички видове филтри за сажди с изключение на тези, които вече използват специална течност за регенерация (PSA® технология).

Разфасовка: 0,25 литър

NETT CARBURATEUR/INJECTEUR

Добавката NETT CARBURATEUR / INJECTEUR е специално предназначена за почистване на горивните инжекторни системи на мощни автомобили. Периодичното използване на продукта ще предпази горивните системи на карбураторните и инжекторните системи от замърсяване.

Разфасовки: 0,2 / 60 литра

CENPLON

Добавка за безоловен бензин. Позволява използването на безоловен бензин в 4-тактови двигатели, създадени да работят с оловен бензин (автомобили, селскостопанска техника …).

Разфасовка: 0,25 литър

FUEL STABILIZER

Специално се препоръчва за поддръжка на превозни средства със сезонна употреба: предпазва двигателя и горивото при дълъг период на съхранение. Широко приложение намира при: мореплавателните съдове, аграрна техника, леки автомобили, мотоциклети, колекционерски автомобили, ATV/QUAD, моторни шейни и др.

Разфасовка: 0,25 литър

ANTI-FUITE MOTEUR

Добавка против спиране течове на масло от двигателя без разглобяване. Предотвратява и спира течовете на масло без да разглобявате двигателя. Подходяща е за всички бензинови и дизелови двигатели, особено при много употребявани такива или с прекомерна консумация на масло. YACCO ANTIFUITE MOTEUR (engine stop leak) е съвместима с всички минерални и синтетични 4-тактови двигателни масла. Препоръчва се за по-старо поколение превозни средства или такива с голям пробег.

Разфасовка: 0,25 литър

ANTIFUITE RADIATOR

Добавка против спиране на течове на радиатори. Предназначена да спира малки течове в охладителната система. Подходяща за всички превозни средства: лекотоварни, камиони, тежкотоварни, бусове, пътностроителни машини…

Разфасовка: 0,25 литър

ANTIUSURE TRANSMISSION

Колодоидна молибденова суспензия (MoS2) във висoкокачествено трансмисионно масло, подсилена със специфични EP “Extreme Pressure” компоненти. Прибавен към трансмисионното масло този продукт се препоръчва при затруднено превключване или шум. Да не се прибавя към ATF масла, дифер. с блокажи и възли тип “мокри спирачки”

Разфасовка: 0,10 литър

DEGRIPPANT 6 в 1

Мултифункционален смазочен продукт 6 в 1 – Деблокира, предпазва, смазва, отблъсква влагата, антикорозионен, премахва налепи. Мултифункционален лубрикант с възстановителни и превантивни действия. Препоръчва се за деблокиране и смазване, особено за дългосрочно съхранение на оборудването или в корозионна среда (крайбрежно оборудване и мореплавателни съдове …). Също подходящ за автомобили, тежкотоварни превозни средства (пътностроителни машини, селскостопанска техника), яхти, мотоциклети, индустрия…).

Разфасовка: 0,50 литър

CRYOGRIPP

Криогенно проникващо масло. Проникващото действие се усилва от термичен шок при -30°C, който свива материала за
по-лесно премахване на блокирали части и резби. CRYOGRIP също смазва и защитава третираните детайли. Подходящо за широк обхват от приложения: автомобили, лекотоварни превозни средства, камиони и бусове, селскостопанска техника, пътностроителни машини, мореплавателни съдове, мотоциклети, индустрия…

Разфасовка: 0,50 литър

DEBLOCKINJECT

Деблокиращо масло за запекли инжектори. DEBLOCKINJECT разтваря ръжда, мръсотия и натрупвания на шлака образувани върху инжектори, разпръсквачи и запалителни свещи. Позволява лесното изваждане на инжектори и/или други части, и предотвратява повредата им. Подходящо за широк обхват от приложения: автомобили, лекотоварни превозни средства, тежкотоварни превозни средства (камиони, пътностроителни машини, селскостопанска техника), мореплавателни съдове…

Разфасовка: 0,50 литър

CONTACT CLEANER

CONTACT CLEANER е идеален продукт за защита и подобряване / възстановяване на ел. проводимостта на електрическите компоненти (вериги, контакти, батерии…). Той премахва всички остатъци, които могат да засегнат електрически контакти.

Разфасовка: 0,50 литър

NETT FREINS

Обезмаслител за спирачни системи. Предназначен за почистване и обезмасляване всички спирачни системи на: автомобили, камиони, мотоциклети, индустриални, пътностроителни машини и селскостопанска техника.

Разфасовка: 0,50 литър

MECAPROP

MECAPROP е универсален обезмаслител адаптиран за широк спектър от приложения: автомобили, мотоциклети, морска техника, пътностроителни машини и камиони, селскостопанска техника и др. Аерозолът е много лесен за употреба. Той почиства основните механични и различни части на двигателя с максимална точност и прецизност.

Разфасовка: 0,50 литър

YASOLVANE

Универсален студен обезмаслител. Почиства двигателя, механичните детайли и индустриални подове в студени условия. Формулата му се основава на емулгиращ се разтворител, който предлага високоефективни свойства на намокряне за лесно премахване на напластяванията след обикновено изплакване с вода.

Разфасовка: 20, 60 и 208 литра

CLIM EN1

Спрей за почистване на климатик с бактерициден и дезинфекциращ почистващ разтвор. Продукта спира разпространението на микроорганизми, ароматизира и елиминира неприятните миризми като атакува източника им.

Разфасовка: 0,15 литър

PLASTIMAT

Почиства пластмасови покрития – Свеж аромат – Матово покритие. Почистващ препарат без силикон. Възстановява табла и другите пластмасови части в автомобила.

Разфасовка: 0,50 литър

PLASTISATIN

Почиства пластмасови покрития – Свеж аромат – Лек гланц. Почистващ препарат без силикон. Възстановява табла и другите пластмасови части в автомобила.

Разфасовка: 0,50 литър

VITRES NETT

Препарат за почистване на стъкло. Почиства и премахва петна и нечистотии по вътрешната и външната повърхност на стъклата. Подходящ е за всички стъкла (предно, странични и задно).

Разфасовка: 0,50 литър

CARSHINE

CARSHINE е мултифункционален препарат за почистване на повърхности, на основата на вода и силикон. Спрей с антистатично действие. Осигурява дълбоко почистване на всички третирани повърхности.

Разфасовка: 0,50 литър

TISSUS NETT

Препарат за подновяване и почистване на тапицерии. Специално формулиран да почиства автомобилни дамаски (стелки, мокет, калъфки за седалки…) TISSUS NETT е подходящ за всички видове дамаски: велур, памук или синтетични тъкани…

Разфасовка: 0,40 литър

JANTPROP

JANTROP е специално разработен за лесно почистване на автомобилни (лети / алуминиеви) джанти. Разтваря мръсотии, прах образуван от пътищата по тасовете и от накладките. Възстановява блясъка обратно и им придава нов вид.

Разфасовка: 0,50 литър

HAND CLEANER

YACCO HAND CLEANER специално е разработен за почистване ръцете на сервизните механици. Има специфична хипоалергенна формула с фини микро-гранули осигуряващи нежно почистване. Премахва грес, мръсотия, мръсотия, бои и утайки като предпазва кожата.

Разфасовки: 4 и 9 литра

LAVE-MAINS FORTE SALISSURE

YACCO LAVE-MAINS FORTE SALISSURE е сапун за сервизи съдържащ фини микро-гранули. Препоръчва се за професионална употреба в гаражи, транспортни депа, инженерни работилници, складове, градини, строителни площадки, обща индустрия и навсякъде, където ръцете са силно замърсени. Той е идеален за премахване на грес, мръсотия, масло, незасъхнала боя, лепило, катран, сажди и други…като предпазва кожата.

Разфасовка: 2,80 литра

EGR CLEAN

Възстановяващ препарат за EGR клапани, турбокомпресори с променлива геометрия и горивни камери. Подходящ за бензинови и дизелови двигатели: почиства натрупването на сажди и нагар от EGR клапани и турбокомпресори с променлива геометрия без да се налага демонтиране. Възстановява качествата на двигателя.

Разфасовка: 0,125 литър

PATE CUIVRE

Монтажна медна паста. YACCO PATE CUIVRE съдържа фино разделени медни частици в базиран на грес смазочен агент. Позволява лесно демонтиране, осигурява постоянна защита срещу ръжда и корозия, дори когато детайлите са изложени на лоши атмосферни условия, висока топлина или химични вещества. Особено препоръчан за силно натоварени детайли (влажност, температура или тежки условия…). Подходящ за широка гама от приложения: автомобили, индустрия, мореплавателни съдове…

Разфасовка: 0,10 литър

PATE ALU

Алуминиева противозадираща паста. Алуминиевата противозадираща паста е предназначена да смазва в изключително горещи условия (много ефикасна при високи температури, над 500°С). Позволява лесно демонтиране на механични части подложени екстремни температури.

Разфасовка: 0,50 литър

PROTECPROP

Безцветна грес за дълготрайно предпазване. Предназначена за дълготрайно предпазване на оборудване неизползвано продължителен период от време, или изложено на променливи метеорологични условия. Този продукт се препоръчва особено, когато е лека и чиста грес се изисква. Широко приложение намира при: автомобили, лекотоварни превозни средства, аграрна и градинска техника, мореплавателните съдове и др.

Разфасовка: 0,50 литър

LAVE GLACE CONCENTRÉ

Течност за чистачки – концентрат -40°C. Почистваща течност адаптирана за леки автомобили, тежкотоварни камиони, селскостопанска техника, пътно-строителни машини… Може да бъде използвана в следните пропорции в зависимост от сезона:
Лято: разрежда се 1 към 2 с вода.
Зима: разрежда се 1 към 1 с вода.
YACCO препоръчва употребата на дестилирана вода.

Разфасовки: 0,50 и 20 литра

LAVE GLACE -20°C

Течност за чистачки – готова за употреба (-20°C).
Предварително разредена и готова за употреба течност за чистачки. Оптимизирана формула за почистване и ефикасна защита през всички сезони.

Разфасовка: 5 литра