Греси

GRAISSE MULTIP EP 0

“Extreme pressure” мултифункционална грес на литиева основа. Предназначена за системи за централно смазване, работещи при ниско налягане или температури. Също така и за картери на ангренажи. В частност адаптирана за смазване на машини за рязане на строителни материали.

Разфасовка: 50 кг.

GRAISSE GAPL 2416

“Extreme pressure” специална грес на базата на калций за централно смазване. В частност се препоръчва за системи с централно смазване на превозни средства (камиони, пътностроителни машини и селскостопанска техника). Може да се употребява там, където се изисква мека грес (N.G.L.I. 00).

Разфасовка: 25 кг.

GRAISSE MULTIP BIO

“Extreme pressure” биоразградимa грес на основа растително базово масло и синтетични естери. За перфектно смазване на всички видове техника и в частност за тази, която се използва за работа в чувствителна естествена среда.

Разфасовки: 0,4 и 50 кг.

AQUA GREASE

AQUA GREASE е “Extreme pressure” грес, напълно неразтворима във вода. Лепкавата й консистенция и силното прилепване обхващат широк диапазон за много типове оборудване: морски съдове, градинска, аграрна, пътностроителна техника, транспортна и индустриална техника. Особено се препоръчва за оборудване, работещо във вода или кал, което е изложено на прах или корозивна среда (развлекателна или професионална морска техника, пристанищни съоръжения, строителна техника, селскостопанско и градинарско оборудване и др.).

Разфасовки: 0,25 0,40 и 1 кг.